luni, 9 februarie 2015

Top Eleven Hack
Zoals het voetbal gekke liefhebber Ik ben dus ik heb gespeeld enorme hoeveelheden jaarlijkse Football Manager spelen door de jaren heen. Neem slechts één zo'n ding dat begint te fantaseren en inleven in de situatie en doen alsof ik het ben - echt - die de kans jeugddroom te vervullen om in een jas op Old Trafford in een hete topper tegen Chelsea en omleiden mijn team krijgt. Terwijl de spanning wordt verhoogd naar de laatste minuten toen de score 1-1, ik weet diep van binnen dat mijn tactische beweegt het verschil tussen winst of verlies kan zijn. Hoe dan ook ik zal worden geprezen als een held door aanhangers van mijn tactische know-how, of een deel van hen zal mijn ontslag na mijn beslissing fataal en de grootste rivaal Chelsea klom over ons in de tabel te vereisen.

Wanneer de ontwikkelaar Nordeus vrijgegeven Top Elf voor de eerste keer, dus het werd gedaan door middel van Facebook. Het spel werd een instant succes en heeft overtroffen vijf miljoen dagelijkse gebruikers. Na het enorme succes dus ontwikkelde ook een mobiele app met behulp van de game-engine Unity3D en in slechts enkele dagen hebben de app gedownload meer dan tien miljoen keer in het voetbal-hongerige mobilspelare.Gentemot Football Manager-serie dan heb ik helaas niet mijn echte teams of spelers gebruiken. Alles is nep. Ik zal gewoon beginnen met het noemen van mijn eigen team en natuurlijk kies ik om mijn club te Västerås SK hernoemen om te proberen om mijn favoriete club te leiden van de bodem van het moeras naar de felbegeerde gouden trofee. Helaas zijn er geen verdeeldheid verdeeld en hoe moeilijk het is, begin ik altijd in de hoogste divisie onmiddellijk de strijd van de vier hoogste investeringen in de tabel leidt tot een Champions League-plek. Toen ik speel dit type spel dan begin ik altijd zo ver naar beneden in de competitie systeem mogelijk om zo een effectief team en vooraf te bouwen in de divisies om eindelijk een van de beste in het land. Helaas niet die kans in Top Elf 2015 gegeven

De opties gepresenteerd door een vlotte en overzichtelijke menu. Hier kunnen we, onder andere, check out de ploeg, trainingsschema, de transfermarkt en overeenkomen met de kalender. Onmiddellijk gooi het spel mezelf in een verplichte leerprogramma walkthrough. Zoals ik al eerder heb vertrouwd mezelf veel Football Manager spellen, dus ik heb helemaal niet moeilijk om te begrijpen hoe het spel werkt. Wedstrijden in de wedstrijd kalender wordt gespeeld in real time. Dus dit betekent dat alle vermelde datum en tijdstip in het spel is hetzelfde als in het echte leven.


Het is ook mogelijk om de datum of tijd uit te schakelen, mits je tegenstander (ergens rond de wereld) het goedkeurt. Het betekent niet helemaal dat je gedwongen wordt om te zitten vastgelijmd aan de telefoon op dezelfde dag en tijd dat het spel gespeeld moet worden, maar het werkt net zo goed van tevoren van de bereide welke spelers je beschikbaar wilt uw spel. Mocht er schade of gebreken optreden tijdens een wedstrijd kan je niet volgen, namelijk de computer over te nemen van de verantwoordelijkheid om te vervangen die speler tegen een andere op avbytarbänken.Du kunt kijken op de status van elke speler door middel van een simpele klik. Via een feit doos, zien we de huidige vorm, de marktwaarde van de speler en hoeveel hij verdient per maand. Het is ook mogelijk om de lonen te verlagen of zet de speler op de transferlijst. Maar dan ook verwachten dat je dat de geselecteerde speler ontevreden kunnen worden en dus ook presteren aanzienlijk slechter tijdens uw komende wedstrijden. Het is ook belangrijk om een oogje op de transfermarkt te houden regelmatig om te zien of andere online spelers hebben gegooid uit een aantal topspelers in verkoop. Dan bent u alstublieft gebruik maken van game valuta - genaamd Token - om in een moeilijke bieden samen met andere stakeholders.

Toen ik speel Top Elf 2015, dus ik vergeet dingen die belangrijk zijn in mijn leven zijn te doen. Hoewel er een paar dagen tot mijn volgende wedstrijd, er is zo veel anders te doen. Zoals het bijhouden van de biedingen gebied, check-up dus niemand van mijn ster speler geblesseerd tijdens een training of controleren of er economie genoeg om het stadion uit te breiden. Heel eenvoudig, het spel biedt tal van opties die me bezig, zelfs wanneer er there'sa speeldag hebben gehouden.

Voor mij om groot succes te bereiken in mijn coaching carrière als vanzelfsprekend had een goede economie. Naar mijn club moet aardige cent, dus ik kan met een paar simpele muisklikken de ondertekening van een sponsoring-overeenkomst en daarom eis ik ook een bepaalde hoeveelheid geld voor elke dag dat ik inloggen krijgen. Net als bij andere vrij om titels die duidelijk zijn micro-transacties beschikbaar te spelen. Alle belachelijke micro-transacties is iets wat ik verafschuw het spel en meestal krijgt, krijg ik gewoon gefrustreerd als ik denk over hoe oneerlijk het zou zijn als ik iemand die ervoor heeft gekozen om hun hele vakantie fonds uit te besteden aan de beste manager in de wereld te worden zou ontmoeten. In aanvulling op mijn aankoop van een Chokladboll Candy Crush Saga bijna drie jaar geleden, heb ik nooit gekozen om te betalen voor enige vorm van micro-transactie. Niet uw portemonnee - vaardigheid zal de beslissende factor zijn. Maar natuurlijk heb ik in gedachten houden dat de ontwikkelaar wil hun spel te financieren op enige wijze te houden.

Un comentariu: